Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus -toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poisto

Norton 360 Online ylläpitää tehokasta suojausta tarkistamalla automaattisesti kaikki Office-tiedostot. Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus -toiminnon voi ottaa käyttöön, jotta tietokonetta suojataan virusmakroilta ja upotetuilta objekteilta.

Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus -toiminnon käyttöönotto ja käytöstä poisto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

4. Tee jokin seuraavista toiminnoista Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus -rivillä:

• Ota Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

• Ota Automaattinen Microsoft Office -tiedostojen tarkistus käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä ja sitten valitse Sulje.

Tietoja Office-asiakirjojen tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37634833_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011