Tietoturvariski havaittu

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen uhkia vastaan etsimällä ennakoivasti tuntemattomia tietoturvariskejä tietokoneesta. Tämä SONAR-tiedot -ikkuna tulee näkyviin, kun SONAR estää epäilyttävää ohjelmaa toimimasta.

Ikkunassa näkyviä toimintoja ovat muun muassa:

Mikä tämä on?

Vie Symantec Security Responsen verkkosivuille, missä on lisätietoa tämäntyyppisestä epäilyttävästä toiminnasta.

Älä estä tätä toimintaa jatkossa

Estää SONAR-toimintoa estämästä epäilyttävää ohjelmaa toimimasta jatkossa.

Norton 360 Online ohittaa epäilyttävän ohjelman ainoastaan, jos ohjelman koodatut tiedot säilyvät muuttumattomina. Jos ohjelman koodatut tiedot vaihtuvat jatkuvasti, Norton 360 Online asettaa ohjelman automaattisesti karanteeniin.

Poista tietoturvahistoriasta

Poistaa havaitun epäilyttävän toiminnan tietoturvahistorian lokitiedostosta.

Vaihda SONAR-eston ilmoitusasetuksia

Vie asetusikkunaan, jossa voit palauttaa Näytä SONAR-eston ilmoitukset -asetuksen.

Lisäksi voit tarkastella tietoturvariskiä koskevia lisätietoja napsauttamalla alareunassa näkyvää Lisätietoja -linkkiä.

Tietoja SONAR-suojauksesta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?