Karanteenitiedosto

Karanteenitiedosto -ikkuna tulee näkyviin, kun karanteeniin siirretään tärkeä tiedosto, jonka luottamustaso on Heikko, Todistamaton tai Riskialtis. Karanteenitiedosto -ikkunassa näkyy tiedoston nimi ja paikka, josta tiedosto ladattiin.

Ohjelmatiedoston asettaminen karanteeniin voi tehdä tietokoneesta epävakaan. Symantecin suositus on, että ohjelmat poistetaan Windowsin Lisää tai poista sovellus -toiminnolla.

Karanteenitiedosto -ikkunassa on seuraavat vaihtoehdot:

Aseta tämä tiedosto karanteeniin

Asettaa valitun tiedoston karanteeniin

Kun tiedosto laitetaan karanteeniin, Norton 360 Online lähettää tiedoston tiettyyn sijaintiin tietokoneella. Karanteeniin asetetut kohteet on eristetty muista tietokoneen tiedostoista. Näin ne eivät voi tartuttaa muita tiedostoja eivätkä levittää tartuntaa.

Älä tee mitään

Peruuttaa karanteeniin laiton ja sulkee Karanteenitiedosto -ikkunan

Karanteeniin asetettu tiedosto voidaan palauttaa koska tahansa. Karanteenissa olevan tiedoston voi palauttaa Tietoturvahistoria -ikkunan Karanteeni -kohdassa.

Kohteen palauttaminen karanteenista

Karanteeniin asetettujen kohteiden hallinta

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37045017_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 14/03/2011