Ohjelmien poistaminen ohitusluettelosta

Ohjelmien ohitukset -ikkunassa näkyvät kaikki ohjelmat, joita ei huomioida suorituskykyilmoituksissa. Halutessasi voit poistaa ohjelmia, jotka ovat jo Ohjelmien ohitukset -ikkunassa. Kun poistat ohjelman, saat suorituskykyilmoituksen seuraavan kerran, kun ohjelma ylittää määritetyn resurssien kulutuksen kynnysarvon.

Ohjelman poistaminen ohjelmien ohituksista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Suorituskyvyn valvonta -kohdan Ohjelmien ohitukset -riviltä Määritä.

4. Valitse Ohjelmien ohitukset -ikkunasta ohjelma ja napsauta Poista.

Jos haluat poistaa kaikki ohjelmat Ohjelmien ohitukset -ikkunasta, valitse Poista kaikki.

5. Valitse Ohjelmien ohitukset -ikkunasta Käytä.

6. Valitse OK.

7. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Suorituskykyilmoituksien määrittäminen

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v37043953_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011