Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Tarkistusohitukset - ja Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunoissa voit määrittää viruksia ja muita korkean riskin tietoturvauhkia ohitettaviksi tarkistuksissa.

Korkean riskin tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

4. Tee Ohitukset/matalat riskit -kohdassa jokin seuraavista:

• Valitse Tarkistuksissa ohitettavat kohteet -riviltä Määritä.

• Valitse Auto-Protect-, SONAR- ja Download Insight -tarkistuksissa ohitettavat kohteet -riviltä Määritä.

5. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Lisää.

6. Napsauta selauskuvaketta Lisää kohde -valintaikkunassa.

7. Valitse aukeavasta valintaikkunasta kohde, jonka haluat ohittaa tarkistuksessa.

8. Valitse OK.

9. Valitse Lisää kohde -valintaikkunasta OK.

10. Valitse avautuvasta ikkunasta Käytä, ja sen jälkeen valitse OK.

Tietoja reaaliaikaisista ohituksista

Tietoja SONAR-suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v3672136_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011