Reaaliaikaiset ohitukset

Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunassa voit määrittää ohjelmat, jotka haluat ohitettavan Norton 360 Online -ohjelman Auto-Protect-, SONAR- ja Download Insight -tarkistuksissa.

Ohjelman ohittaminen Norton 360 Online -tarkistuksessa heikentää tietokoneen suojausta. Ohjelma tulisi ohittaa vain, jos siihen on erityinen syy. Syy voi olla esimerkiksi se, että jokin toinen ohjelma vaatii toimiakseen tietoturvariskin sisältävän ohjelman. Tällaisessa tapauksessa saatat päättää, että haluat pitää kyseisen ohjelman tietokoneella. Ohjelmia ei pidä määrittää ohitettavaksi, jos ei olla täysin varmoja siitä, että ne eivät ole saaneet tartuntaa.

Kun haluat jättää pois tiedoston Download Insight -tarkastuksesta, sinun täytyy valita kansio ja ladata tiedosto valittuun kansioon. Jos esimerkiksi lataat mahdollisen uhan sisältävän suoritettavan tiedoston tähän kansioon, Norton 360 Online antaa sinun ladata tiedoston, eikä poista sitä tietokoneeltasi. Sinun täytyy luoda uusi kansio erityisesti Download Insight -ohituksia varten.

Voit käyttää seuraavia toimintoja Reaaliaikaiset ohitukset -kohdassa:

Lisää

Tällä asetuksella voit määrittää uuden ohitettavan kohteen tiedostonimen tai tiedostonimen tunnisteen perusteella. Kohde lisätään Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunaan.

Norton 360 Online ohittaa tämän tyyppiset tai nimiset tiedostot Auto-Protect- ja SONAR-tarkistuksissa. Tällä toiminnolla ohitetaan myös kansion alikansiot.

Muokkaa

Tällä asetuksella voit muokata tiedostonimeä tai tiedostonimen tunnistetta Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunassa.

Poista

Tällä asetuksella voit poistaa tiedostonimen tai tiedostonimen tunnisteen Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunasta.

Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Tietoja SONAR-suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36721208_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011