Tietoliikenneportin muokkaaminen Verkon tietoturvakartassa

Verkon tietoturvakartan asetusten avulla voit määrittää numeron tietoliikenneportille, jota Norton-tuotteet käyttävät keskinäisessä verkkotietoliikenteessä. Norton-tuotteet käyttävät oletuksena tietoliikenneporttia numero 31077.

Jos vaihdat Norton-tuotteen tietoliikenneportin numeroa, sinun täytyy vaihtaa se jokaisessa tietokoneessa, joka on yhteydessä kotiverkkoosi. Jos löydät muita tietokoneita, jotka käyttävät etävalvonnan asetusta, varmista että jokaisessa tietokoneessa käytetään samaa portin numeroa.

Vaikka tietoliikenneportin numeroa voikin vaihtaa, se ei ole suositeltavaa. Jos vaihdat tietoliikenneportin numeron, uuden portin numeron tulee olla väliltä 1 - 65535.

Tietoliikenneportin muokkaaminen Verkon tietoturvakartassa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Kirjoita Tietoliikenneportti -kenttään uuden tietoliikenneportin numero.

Jokaisessa Verkon tietoturvakarttaan yhteydessä olevassa laitteessa pitää käyttää samaa portin numeroa.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Etävalvonnan määrittäminen

Tietoja Verkon tietoturvakartasta