Laitteen ohittaminen Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa

Norton 360 Online -ohjelman Luvattoman käytön esto -toiminto tarkistaa kaiken saapuvan ja lähtevän verkkoliikenteen. Kun verkkoon kuuluva laite pyytää lupaa tietokoneen käyttöön, Luvattoman käytön esto tarkistaa pyynnön. Näin toiminto pyrkii varmistamaan, että kyseessä ei ole virushyökkäys. Kaikkien tietokonetta käyttävistä laitteista saapuvien pyyntöjen tarkistaminen pidentää tarkistusaikaa ja hidastaa tietokoneen verkkoyhteyttä.

Jos tiedät, että jokin tietty verkkoon kuuluva laite on turvallinen, voit määrittää sille Täysi luottamus -luokituksen. Lisäksi voi määrittää laitteen ohitettavaksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa. Jos laite jätetään pois Luvattoman käytön esto -toiminnon tarkistuksesta, Norton 360 Online luottaa laitteeseen ja ei tarkista siltä vastaanotettuja tietoja. Tämä parantaa tietokoneesi verkkonopeutta ja auttaa luotetun laitteen käyttää laitettasi nopeasti.

Voit ohittaa vain luetettuja laitteita, jotka ovat paikallisessa alaverkossa.

Jos haluat määrittää laitteen ohitettavaksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa, sinun täytyy varmistaa, että laitteen IP-osoite ei koskaan vaihdu. Norton 360 Online tunnistaa kotiverkkoon kuuluvat laitteet IP-osoitteen perusteella. Jos laitteen IP-osoite vaihtuu, Norton 360 Online ei tunnista luotettua laitetta, joka pitäisi ohittaa Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa.

Laitteen saa ohittaa tarkistuksessa vain, jos olet varma siitä, että laitteessa ei ole tietoturvariskejä.

Jos annat laitteelle Täysi luottamus -luokituksen ja määrität laitteen ohitettavaksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa, laitteen IP-osoite ja MAC-osoite lisätään Luottamisen hallinta -toimintoon.

Laitteen ohittaminen Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Valitse Oma verkko -kohdan Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä.

4. Jos Verkon tietoturvan yleiskatsaus tulee näyttöön, valitse OK.

5. Valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Voit muokata verkossasi olevan laitteen luottamustasoa napsauttamalla laitetta Verkkokartassa.

• Voit muokata manuaalisesti lisäämäsi laitteen luottamustasoa avattavassa Verkon tiedot -luettelossa valitsemalla Luottamisen hallinta ja sen jälkeen valitsemalla laitteen.

6. Valitse laitteen tiedoissa Luottamustaso -riviltä Muokkaa.

7. Valitse Laitteen luottamustason muokkaaminen -ikkunasta TÄYSI LUOTTAMUS.

8. Valitse Laitteen luottamustason muokkaaminen -ikkunasta Ohita LKE-tarkistuksessa.

9. Vahvista valitsemalla Ohita LKE-tarkistuksessa -ikkunasta Kyllä.

10. Valitse OK.

Laitteiden poistaminen Verkon tietoturvakartasta

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36718715_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011