Verkkotietoturvan yleiskatsauksen käyttöönotto ja käytöstä poisto

Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunassa näkyy yhteenveto seuraavista toiminnoista:

• Langaton suojaus

• Etävalvonta

• Verkkokartta

• Luottamisen hallinta

Napsauttamalla toimintoja näet niistä yhteenvedon ja saat lisätietoa siitä, miten voit hallita kotiverkkoasi Verkon tietoturvakartan avulla. Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkuna tulee oletuksena näkyviin aina, kun Verkon tietoturvakartta avataan.

Jos et halua nähdä Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunaa, voit poistaa sen käytöstä. Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunan käytöstä poisto ei heikennä tietokoneen suorituskykyä tai suojausta.

Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunan voi poistaa käytöstä myös valitsemalla Älä näytä tätä enää -kohdan Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunan alalaidasta.

Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunan käytöstä poisto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Siirrä Verkon tietoturvakartta -kohdan Aloitusnäyttö käynnistyksen yhteydessä -rivillä oleva Käytössä / Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Verkkotietoturvan yleiskatsaus -ikkunan käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Siirrä Verkon tietoturvakartta -kohdan Tervetuloruutu käynnistyksen yhteydessä -rivillä oleva Käytössä / Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.