Kaikkien laitteiden poistaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

Jos olet täysin varma siitä, että verkkolaite on turvallinen, voit vaihtaa sen luottamustasoksi Täysi luottamus. Luotetut laitteet voidaan ohittaa Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa. Täysin luotettavien laitteiden ohittaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon tarkistuksissa lyhentää tarkistusaikaa ja nopeuttaa tietokoneen verkkoyhteyttä. Jos Täysi luottamus -luokan laite jätetään pois Luvattoman käytön esto -toiminnon tarkistuksesta, Norton 360 Online ei tarkista siitä vastaanotettuja tietoja. Täysi luottamus -tason laitteet, jotka ohitetaan Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa, lisätään toiminnon ohitusluetteloon.

Jos huomaat, että Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa ohitettavaksi määritetty laite on saanut tartunnan, voit puhdistaa tallennetun ohitusluettelon ja poistaa siitä kaikki laitteet.

Tallennetun ohitusluettelon voi tyhjentää seuraavissa tilanteissa:

• Jokin Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa ohitettu laite on saanut tartunnan.

• Jokin Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa ohitettu laite yrittää tartuttaa tietokoneen.

• Kotiverkko on saanut tartunnan.

Jos verkkoon kuuluva laite yrittää tartuttaa tietokonetta, AutoBlock estää kaikki laitteesta tulevat käyttöpyynnöt. Jos lisäät tällaisen laitteen Luvattoman käytön esto -ohitusluetteloon, Norton 360 Online poistaa sen sieltä.

Jos poistat kaikki laitteet tallennetusta ohitusluettelosta, Luvattoman käytön esto -toiminto tarkistaa kaikista laitteista tulevat tietokoneen käyttöpyynnöt.

Kaikkien laitteiden poistaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Napsauta Luvattoman käytön esto ja Selaimen suojaus -välilehteä.

4. Valitse Luvattoman käytön esto -kohdan Ohitusluettelo -riviltä Puhdista.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Palomuurin asetukset -ikkunasta Käytä.

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Verkon ja laitteiden luotettavuustason muuttaminen

Laitteen ohittaminen Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa

Tietoja Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36718423_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011