Ohita LKE-tarkistuksessa

Ohita LKE-tarkistuksessa -ikkuna tulee näkyviin, jos Täysi luottamus -tason laite määritetään ohitettavaksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa.

Norton 360 Online -ohjelman Luvattoman käytön esto -toiminto tarkistaa kaiken saapuvan ja lähtevän verkkoliikenteen. Kun verkkoon kuuluva laite pyytää lupaa tietokoneen käyttöön, Luvattoman käytön esto tarkistaa pyynnön. Näin toiminto pyrkii varmistamaan, että kyseessä ei ole virushyökkäys. Kaikkien tietokonetta käyttävistä laitteista saapuvien pyyntöjen tarkistaminen pidentää tarkistusaikaa ja hidastaa tietokoneen verkkoyhteyttä.

Jos tiedät, että jokin tietty verkkoon kuuluva laite on turvallinen, voit määrittää sille Täysi luottamus -luokituksen. Lisäksi voit määrittää laitteen ohitettavaksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksissa. Jos luotettu laite jätetään pois Luvattoman käytön esto -toiminnon tarkistuksesta, Norton 360 Online luottaa laitteeseen ja ei tarkista siltä vastaanotettuja tietoja.

Voit ohittaa vain luetettuja laitteita, jotka ovat paikallisessa alaverkossa.

Jos haluat määrittää laitteen ohitettavaksi Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa, sinun täytyy varmistaa, että laitteen IP-osoite ei koskaan vaihdu. Norton 360 Online tunnistaa kotiverkkoon kuuluvat laitteet IP-osoitteen perusteella. Jos laitteen IP-osoite vaihtuu, Norton 360 Online ei tunnista luotettua laitetta, joka pitäisi ohittaa Luvattoman käytön esto -tarkistuksessa.

Laitteen saa ohittaa tarkistuksessa vain, jos olet varma siitä, että laitteessa ei ole tietoturvariskejä.

Tietoja Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

Kaikkien laitteiden poistaminen Luvattoman käytön esto -toiminnon ohitusluettelosta

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36718327_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011