Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Norton 360 Online lataa automaattisesti ja säännöllisesti uusimmat virusmääritykset ja suojaa tietokonettasi kaikilta virustyypeiltä sekä tuntemattomilta uhilta. Kun Norton 360 Online suorittaa tietokonetarkistuksen, se käyttää Symantecin viimeisimpiä virusmäärityksiä.

Uhat, jotka havaitaan paikallisten määritysten pohjalta, määritellään tietyllä nimellä. Jos järjestelmässä esimerkiksi havaitaan troijalainen, tietokoneen tarkistuksen tulokset esittävät uhan seuraavasti: Trojan.Foo. Voit käyttää erityyppisiä tietokonetarkistuksia napsauttamalla Tehtävät -ikkunan Suorita tarkistuksia -valintaa.

Jos epäilet, että tietokoneessasi on virus, voit suorittaa manuaalisesti kolmentyyppisiä tarkistuksia ja estää viruksia tartuttamasta tietokonettasi.

Voit suorittaa seuraavat tietokonetarkistukset:

Pikatarkistus

Tarkistaa tietokoneen tärkeät sijainnit, joihin pesiytyy usein viruksia ja muita tietoturvauhkia.

Pikatarkistus vie vähemmän aikaa kuin täydellinen järjestelmätarkistus, koska koko tietokonetta ei tarkisteta.

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tarkistaa tietokoneen kaikentyyppisten virusten ja turvallisuusuhkien varalta.

Täydellinen järjestelmäntarkistus tutkii koko tietokoneen virusten, vakoiluohjelmien ja erilaisten tietoturva-aukkojen varalta. Se suorittaa myös LiveUpdaten, virus- ja vakoiluohjelmien tarkistuksen, levyn optimoinnin ja varmuuskopioinnin. Lisäksi se poistaa Internet Explorerin ja Windowsin tilapäiset tiedostot.

Norton 360 Online suorittaa automaattisesti täydellisen järjestelmäntarkistuksen tietokoneen ollessa käyttämättä.

Mukautettu tarkistus

Jonkin tietyn valitsemasi tiedoston, kansion, aseman tai siirrettävän aseman tarkistus.

Mukautettu tehtävä

Suorittaa LiveUpdate-päivityksen, varmuuskopioinnin ja levyn optimoinnin.

Suorittaa LiveUpdate-päivityksen, varmuuskopioi tiedot, vapauttaa levytilaa ja optimoi levyt.

Tietokoneen tarkistus tarjoaa tietoja tarkistetuista kohteista. Voit tarkastella tietoja, kuten tarkastettujen tiedostojen kokonaismäärä, havaitut tietoturvariskit, ratkaistut tietoturvariskit ja kaikki huomiota vaativat kohteet. Kohdassa on myös eri tapoja ratkaista kohteita, joita ei ratkaistu automaattisesti tarkistuksen aikana. Näet tietoja ratkaistuista kohteista, esimerkiksi riskin vakavuuden, nimen ja tilan.

Pikatarkistuksen suorittaminen

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.