Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Norton 360 Online antaa määritellä suorituskykyilmoituksissa ohitettavat ohjelmat. Voit lisätä ohjelmat, jotka kuluttavat paljon suoritinta, muistia tai levytilaa, Ohjelmien ohitukset -luetteloon. Kun ohjelma lisätään Ohjelmien ohitukset -luetteloon, Norton 360 Online ei anna ilmoitusta, jos ohjelma ylittää resurssienkulutuksen kynnysarvon.

Ohjelman ohittaminen suorituskykyilmoituksissa

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Suorituskyvyn valvonta -kohdan Ohjelmien ohitukset -riviltä Määritä.

4. Valitse Ohjelmien ohitukset -ikkunasta Lisää.

5. Siirry Lisää ohjelma -valintaikkunassa lisättävän ohjelman käynnistystiedoston kohdalle.

6. Valitse Avaa.

7. Valitse Ohjelmien ohitukset -ikkunasta Käytä.

8. Valitse OK.

9. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

10. Valitse Sulje.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Suorituskykyilmoituksien määrittäminen

Resurssikynnyksen määrittäminen

Ohjelmien poistaminen ohitusluettelosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36704586_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011