Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -asetuksen käytöstä poisto ja käyttöönotto

Kun tietokonetta käytetään akkuvirralla, on tärkeää, että kaikki aktiiviset ohjelmat kuluttavat mahdollisimman vähän resursseja. Resurssien kuormitusta vähentämällä pidennetään tietokoneen akun käyttöaikaa ja parannetaan energiatehokkuutta.

Määrittämällä matalan kynnysarvon takaat, että kaikki ohjelmat kuluttavat mahdollisimman vähän resursseja. Norton 360 Online näyttää suorituskykyilmoituksen siinä vaiheessa, kun ohjelma tai prosessi ylittää määritetyn resurssien kynnysarvon. Voit sulkea ohjelman tai prosessin manuaalisesti ja vapauttaa näin resursseja.

Jos Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -toiminto on käytössä, Norton 360 Online laskee kynnyksen automaattisesti matalaksi, jos tietokonetta käytetään akkuvirralla. Tämä asetus on oletusarvoisesti käytössä.

Symantec suosittelee, että Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -toiminto pidetään käytössä.

Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -toiminnon käytöstä poistaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Suorituskyvyn valvonta -kohdan Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -toiminnon käyttöönottaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Siirrä Suorituskyvyn valvonta -kohdan Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Suorituskykyilmoituksien määrittäminen

Resurssikynnyksen määrittäminen

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.