Resurssikynnyksen määrittäminen

Järjestelmäresurssien kynnys määrää, missä vaiheessa Norton 360 Online antaa suorituskykyilmoituksen. Norton 360 Online näyttää suorituskykyilmoituksen siinä vaiheessa, kun ohjelma ylittää määritetyn järjestelmäresurssien kynnysarvon.

Resurssikynnyksen määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Valitse Suorituskyvyn valvonta -kohdan Ilmoitusten resurssikynnys -riviltä jokin seuraavista:

Matala

Määrittää matalan kynnysarvon ilmoituksille.

Symantecin suositus on, että valitset tämän asetuksen aina, kun käytät tietokonetta akkuvirralla.

Keskitaso

Määrittää keskitasoisen kynnysarvon ilmoituksille.

Kynnysarvoksi on oletuksena valittu keskitaso.

Korkea

Määrittää korkean kynnysarvon ilmoituksille.

Symantecin suositus on, että valitset tämän asetuksen aina, kun tietokone suorittaa tehtäviä, jotka vaativat paljon resursseja.

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Suorituskykyilmoituksien määrittäminen

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36700911_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011