Suorituskykyilmoituksien määrittäminen

Kun otat Suorituskykyilmoitukset -asetuksen käyttöön, saat ilmoituksen aina, kun ohjelma tai prosessi kuormittaa resursseja huolestuttavasti.

Suorituskykyilmoituksia voidaan määrittää seuraavilla asetuksilla:

Ei käytössä

Poistaa ilmoitukset käytöstä.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online ei anna suorituskykyilmoituksia.

Käytössä

Ottaa ilmoitukset käyttöön.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online antaa suorituskykyilmoituksen, kun jokin ohjelma tai prosessi ylittää järjestelmäresurssien käytön kynnysarvon.

Suorituskykyilmoitukset ovat oletuksena käytössä.

Kirjaa vain lokiin

Järjestelmäresurssien käyttöä valvotaan ja tulokset kirjataan lokitiedostoihin.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online ainoastaan valvoo järjestelmäresurssien kuormitusta ohjelmien ja prosessien toimesta.

Jos ohjelma tai resurssi ylittää järjestelmäresurssien käytön kynnysarvon, Norton 360 Online kirjaa tiedot Tietoturvahistoria -ikkunaan. Suorituskykyilmoituksiin liittyviä tietoja voi tarkastella Suorituskykyilmoitus -luokassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Suorituskykyilmoitusten määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Hallinta-asetukset.

3. Tee Suorituskyvyn valvonta -kohdan Suorituskykyilmoitukset -rivillä jokin seuraavista:

• Poista ilmoitukset käytöstä siirtämällä Suorituskykyilmoitukset -kytkin Ei käytössä -asentoon.

• Ota ilmoitukset käyttöön siirtämällä Suorituskykyilmoitukset -kytkin Käytössä -asentoon.

• Estä ilmoitukset siirtämällä Suorituskykyilmoitukset -kytkin Kirjaa vain lokiin -asentoon.

4. Tee Suuren kuormituksen ilmoitus -kohdassa jokin seuraavista:

• Jos haluat, että Norton 360 Online valvoo suoritinkäyttöä, siirrä Suoritin -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton 360 Online valvoo muistin käyttöä, siirrä Muisti -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton 360 Online valvoo levyaseman käyttöä, siirrä Levy -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

• Jos haluat, että Norton 360 Online valvoo käsittelyjen lukumäärää, siirrä Käsittelyt -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon. Tämä asetus ei ole oletusarvoisesti käytössä.

5. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Resurssikynnyksen määrittäminen

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36700888_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/10/2011