Tietoja suorituskykyilmoituksista

Norton 360 Online valvoo järjestelmän suorituskykyä. Jos se havaitsee, että jokin ohjelma tai prosessi varaa järjestelmäresursseja tavallista enemmän, käyttäjälle lähetetään suorituskykyilmoitus. Suorituskykyilmoituksia lähetetään vain, kun Suorituskyvyn valvonta - ja Suorituskykyilmoitukset -toiminnot on otettu käyttöön.

Suorituskykyilmoituksesta käy ilmi ohjelman nimi ja resurssit, joita ohjelma käyttää tavallista enemmän. Suorituskykyilmoituksen Tiedot ja asetukset -linkkiä napsauttamalla voi tarkastella lisätietoja ohjelman resurssienkäytöstä. File Insight -ikkuna aukeaa. Siinä näkyvät tiedoston tiedot ja alkuperä, prosessitunnus sekä ohjelman täydelliset resurssienkäyttötiedot. File Insight -ikkunassa ohjelman voi asettaa ohitettavaksi valvonnassa. File Insight -ikkunan Asetuksista voi poistaa Suorituskykyilmoitukset käytöstä.

Suorituskykyilmoituksia ei lähetetä, jos tietokone on käyttämättömänä tai hiljaisessa tilassa.

Jokaiselle järjestelmäresurssille, kuten suorittimelle, muistille ja kiintolevylle, on määritetty resurssien kulutuksen kynnysarvo. Norton 360 Online näyttää suorituskykyilmoituksen siinä vaiheessa, kun prosessi ylittää määritetyn resurssien kynnysarvon.

Voit määrittää kynnysarvon käyttämällä Resurssi-ilmoitusten kynnysprofiili -toimintoa. Kun haluat käyttää Resurssi-ilmoitusten kynnysprofiili -toimintoa, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse Asetukset > Hallinta-asetukset > Suorituskyvyn valvonta > Resurssi-ilmoitusten kynnysprofiili.

Voit käyttää Käytä Resurssien säästö -profiilia akkuvirran kanssa -toimintoa, jolloin Norton 360 Online laskee kynnyksen automaattisesti matalaksi, jos tietokonetta käytetään akkuvirralla.

Voit käyttää Suuren kuormituksen ilmoitus -toimintoa, jotta Norton 360 Online ilmoittaa suuresta suorittimen, muistin, levyasemien ja prosessien kuormituksesta.

Lisäksi voit lisätä ohjelmia Ohjelmien ohitukset -luetteloon käyttämällä Ohjelmien ohitukset -toimintoa. Kun ohjelma lisätään Ohjelmien ohitukset -luetteloon, Norton 360 Online ei anna ilmoitusta, jos ohjelma ylittää määritetyn resurssienkulutuksen kynnysarvon.

Kaikkia suorituskykyyn liittyviä lokitietoja voi tarkastella Suorituskykyilmoitus -luokassa Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Suorituskykyilmoituksien määrittäminen

Resurssikynnyksen määrittäminen

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Tietoja järjestelmätoimintojen valvonnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36700885_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 24/10/2011