Maineen mukautetun tarkistuksen suorittaminen

Norton 360 Online -ohjelmalla voit tarkistaa tiettyjä tietokoneen osia, kun käytetään maineen mukautettua tarkistusta. Tarkistukseen voi sisällyttää esimerkiksi asemia, siirrettäviä asemia, kansioita tai tiedostoja. Jos esimerkiksi halutaan tarkistaa jonkin tietyn tiedoston luottamustaso, tarkistus voidaan rajata siihen tiedostoon.

Maineen mukautetun tarkistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunassa Maineen tarkistus -kohdasta Mukautettu tarkistus

3. Valitse Siirry.

4. Valitse Maineen mukautettu tarkistus -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Napsauta Aseman tarkistus, valitse tarkistettava asema ja valitse Tarkista.

• Napsauta Kansion tarkistus. Valitse tarkistettava kansio ja napsauta OK.

• Napsauta Tiedoston tarkistus. Valitse tarkistettava tiedosto ja napsauta Avaa.

Maineen tarkistus -ikkunassa voidaan analysoida tarkistettujen kohteiden luottamustaso, levinneisyys, resurssien käyttö ja vakaus.

5. Jos jonkin tiedoston luottamustaso on Heikko tai Riskialtis, napsauta Luottamustaso -sarakkeessa olevaa punaista rastia (x).

6. Valitse Aseta karanteeniin -ikkunasta Aseta tiedosto karanteeniin.

7. Valitse Manuaalinen karanteeni -ikkunasta Lisää.

8. Valitse Sulje.

9. Valitse Norton Maineen tarkistus -ikkunasta Sulje.

Tietoja maineen tarkistuksen tuloksista

Tietoja maineen tarkistuksesta

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36692179_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011