Maineen pikatarkistuksen suorittaminen

Kun suoritetaan pikatarkistus, Norton 360 Online tarkistaa vain ladatut ohjelmat ja käynnissä olevat prosessit. Koska koko tietokonetta ei tarkisteta, tarkistukseen kuluu vähemmän aikaa kuin maineen täydellisen tarkistuksen suorittamiseen.

Maineen pikatarkistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunassa Maineen tarkistus -kohdasta Pikatarkistus

3. Valitse Siirry.

Norton Maineen tarkistus -ikkunassa voidaan analysoida tarkistettujen kohteiden luottamustaso, levinneisyys, resurssien käyttö ja vakaus.

4. Jos jonkin tiedoston luottamustaso on Heikko tai Riskialtis, napsauta Luottamustaso -sarakkeessa olevaa punaista rastia (x).

5. Valitse Aseta karanteeniin -ikkunasta Aseta tiedosto karanteeniin.

6. Valitse Manuaalinen karanteeni -ikkunasta Lisää.

7. Valitse Sulje.

8. Valitse Norton Maineen tarkistus -ikkunasta Sulje.

Tietoja maineen tarkistuksen tuloksista

Tietoja maineen tarkistuksesta

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36692161_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011