Maineen täydellisen tarkistuksen suorittaminen

Kun suoritetaan täydellinen järjestelmäntarkistus, Norton 360 Online tarkistaa kaikki tietokoneella olevat tärkeät tiedostot. Näitä tiedostoja ovat muun muassa käynnissä oleviin prosesseihin, käynnistystiedostoihin ja ladattuihin ohjelmiin liittyvät tiedostot.

Maineen täydellisen tarkistuksen suorittaminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Tietokoneen suojaus ja Suorita tarkistukset.

2. Valitse Tarkistukset -ikkunan Maineen tarkistus -kohdasta Täydellinen järjestelmätarkistus.

3. Valitse Siirry.

Maineen tarkistus -ikkunassa voidaan analysoida tarkistettujen kohteiden luottamustaso, levinneisyys, resurssien käyttö ja vakaus.

4. Jos jonkin tiedoston luottamustaso on Heikko tai Riskialtis, napsauta Luottamustaso -sarakkeessa olevaa punaista rastia (x).

5. Valitse Aseta karanteeniin -ikkunasta Aseta tiedosto karanteeniin.

6. Valitse Manuaalinen karanteeni -ikkunasta Lisää.

7. Valitse Sulje.

8. Valitse Norton Maineen tarkistus -ikkunasta Sulje.

Tietoja maineen tarkistuksen tuloksista

Tietoja maineen tarkistuksesta

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36692157_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011