Maineen mukautettu tarkistus

Maineen mukautettu tarkistus -ikkunassa voit suorittaa haluamasi aseman, kansion tai tiedoston maineen tarkistuksen joustavasti. Voit tarkistaa tietokoneelta haluamasi aseman, kansion tai tiedoston ja suodattaa mainetiedostot.. Maineen tarkistus suodattaa tiedostot tiettyjen ehtojen perusteella. Maineen tarkistus suodattaa .exe-, .scr-, .sys-, .dll-, .drv-, .ocx- ja .msi-tiedostoja ja analysoi näitä tiedostoja.

Norton 360 Online analysoi tiedostojen mainetiedot ja auttaa tunnistamaan tietokoneella olevat epäilyttävät tiedostot käyttämällä maineeseen perustuvaa tekniikkaa.

Maineen tarkistus -ikkunassa voi käyttää seuraavia toimintoja:

Aseman tarkistus

Tarkistaa tietyn tietokoneen aseman tai siirrettävän tallennusvälineen.

Kansion tarkistus

Tarkistaa määritetyn kansion.

Kun valitset kansion, kaikki siinä olevat tiedostot ja alikansiot valitaan.

Tiedoston tarkistus

Tarkistaa määritetyn tiedoston.

Tietoja maineen tarkistuksesta

Maineen mukautetun tarkistuksen suorittaminen

Tietoja maineen tarkistuksen tuloksista