Ohjelmien ohitukset

Ohjelmien ohitukset -ikkunassa näkyvät kaikki ohjelmat, joita ei huomioida suorituskykyilmoituksissa. Kun ikkunassa näkyvä ohjelma ylittää suorittimelle, muistille, käyttöjärjestelmälle tai kiintolevylle määritetyn resurssien kynnysarvon, Norton 360 Online ei tuo suorituskykyilmoituksia näkyviin. Oletusasetuksenha Norton 360 Online sisältää luettelon Symantec Service Framework- ja Windows Explorer -ohjelmat.

Ohjelmien ohitukset -ikkunassa luetteloon voi lisätä ohjelmia ja niitä voi poistaa luettelosta.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Ohjelma

Näyttää ohjelman nimen tai ohjelman käynnistystiedoston nimen sekä ohjelman sijainnin.

Lisää

Voit lisätä ohjelmia Ohjelmien ohitukset -luetteloon.

Kun napsautat Lisää, Norton 360 Online avaa ohjelmanvalintaikkunan, jossa näkyy kansion C:\Program Files\ sisältö. Voit siirtyä haluamaasi kansioon ja valita ohjelman, jonka haluat ohittaa suorituskykyilmotuksissa.

Poista

Voit poistaa valitun ohjelman Ohjelmien ohitukset -luettelosta.

Poista kaikki

Voit poistaa kaikki ohjelmat, jotka on lisätty Ohjelmien ohitukset -luetteloon.

Tietoja suorituskykyilmoituksista

Ohjelmien ohittaminen suorituskykyilmoituksista

Ohjelmien poistaminen ohitusluettelosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36687854_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/04/2011