Tietoja Uhka havaittu -ikkunasta

Uhka havaittu -ikkuna tulee näyttöön, kun Norton 360 Online havaitsee tietokoneessa tietoturvariskin. Voit käyttää tätä ikkunaan riskin tietojen tarkasteluun ja toimenpiteen valitsemiseen riskille. Joskus voit haluta käyttää Uhka havaittu -ikkunaa uudelleen samalle riskille. Tässä tapauksessa ikkuna voidaan avata milloin tahansa Tietoturvahistoriassa. Tietoturvahistoria on keskitetty sijainti, jossa voit käyttää Riski havaittu -ikkunaa seuraaviin luokkiin kuuluvista riskeistä:

Ratkaistut tietoturvariskit

Tämä luokka sisältää tietoturvariskit tai tartunnan saaneet tiedostot, jotka Norton 360 Online on havainnut ja sitten korjannut, asettanut karanteeniin tai poistanut.

Ratkaisemattomat tietoturvariskit

Tämä luokka sisältää tietoturvariskit tai tartunnan saaneet tiedostot, joita Norton 360 Online ei ole voinut korjata, poistaa tai asettaa karanteeniin.

Karanteeni

Karanteeni-luokka sisältää tartunnan saaneet tiedostot, jotka on eristetty muusta tietokoneesta ja jotka odottavat käyttäjältä asianmukaisia toimenpiteitä.

Uhka havaittu -ikkunan toimenpidevaihtoehdot riskille riippuvat riskin tyypistä ja sen vakavuudesta. Ikkunassa näkyviä toimintoja ovat muun muassa:

Palauta

Palauttaa karanteeniin asetetun turvallisuusriskin sen alkuperäiseen sijaintiin tietokoneella

Palauttaa valitun karanteeniin asetetun tiedoston korjaamattomana sen alkuperäiseen sijaintiin. Tiedosto ohitetaan jatkossa suoritetuissa tarkistuksissa.

Poista tämä tiedosto

Poistaa tietoturvariskin tietokoneesta ja asettaa sen karanteeniin

Ohita tämä ohjelma

Ohittaa tämän tietoturvariskin tulevasta tarkistuksesta

Poista historiasta

Poistaa valitun tietoturvariskin tietoturvahistorian lokitiedostosta.

Avaa ohje

Avaa Symantec Security Response -sivuston

Lähetä Symantecille

Lähettää tietoturvariskin Symantecille

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Tietoja Tietoturvahistoria - Lisätiedot -ikkunasta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.