Tietoja File Insight -ikkunasta

File Insight -ikkuna tarjoaa tietoja mistä tahansa tärkeästä tiedostosta tietokoneella. Tämä tiedostoanalyysin vaihtoehto on saataville tiedostoille, jotka on ladattu tai tarkistettu tai joille on suoritettu toimenpide.

File Insight -ikkunan voi avata usealla eri tavalla. Voit esimerkiksi käyttää monia ilmoituksia ja hälytyksiä sekä tarkistuksiin ja suorituskykyyn liittyviä ikkunoita. Tämän lisäksi voit avata ikkunan monien tietokoneella olevien tiedostojen pikavalikosta. Tietoturvahistoria tarjoaa keskitetyn sijainnin, jossa voit käyttää tietoturvariskeihin, Download Insight -toimintoon ja suorituskykyyn liittyviä File Insight -ikkunoita.

File Insight -ikkunassa voit tarkastella tietoja tapahtumista, jotka kuuluvat johonkin seuraavista luokista Tietoturvahistoria -ikkunassa:

Ratkaistut tietoturvariskit

Voit tarkastella yksityskohtaisia tietoja ratkaistuista tietoturvariskeistä organisoidulla tavalla.

Ratkaistut tietoturvariskit -luokka sisältää tartunnan saaneet tiedostot, jotka Norton 360 Online korjaa, poistaa tai asettaa karanteeniin. Tämä luokka sisältää lähinnä keskitason tai suuren riskin kohteita, jotka ovat joko karanteenissa tai estettyjä.

File Insight -ikkuna tarjoaa tietoja riskin tasosta, alkuperästä ja toimintaraportin ratkaistuista tietoturvariskeistä.

Ratkaisemattomat tietoturvariskit

Voit tarkastella yksityskohtaisia tietoja ratkaisemattomista tietoturvariskeistä organisoidulla tavalla.

Ratkaisemattomat tietoturvariskit -luokka sisältää tartunnan saaneet tiedostot, joille Norton 360 Online ei voinut suorittaa mitään toimenpidettä. Tämä luokka sisältää lähinnä matalan riskin kohteita, jotka tarvitsevat käyttäjän asianmukaisia toimenpiteitä.

File Insight -ikkuna tarjoaa tietoja riskin tasosta, alkuperästä ja toimintaraportin ratkaisemattomista tietoturvariskeistä.

Karanteeni

Voit tarkastella yksityskohtaisia tietoja karanteeniin asetetuista tietoturvariskeistä organisoidulla tavalla.

Karanteeni -luokka sisältää tartunnan saaneet tiedostot, jotka on eristetty muusta tietokoneesta ja jotka odottavat käyttäjältä asianmukaisia toimenpiteitä.

File Insight -ikkuna tarjoaa tietoja riskin tasosta, alkuperästä ja toimintaraportin karanteeniin asetettujen tietoturvariskeistä.

Download Insight

Voit tarkastella ladatun tiedoston mainetta.

Voit käyttää näitä tietoa, kun päätät tiedoston turvallisuustason ja haluamasi toimenpiteen.

Suorituskykyilmoitus

Voit tarkastella minkä tahansa tietokoneella olevan tärkeän tiedoston toimintatietoja.

Tiedot sisältävät yleistiedot, alkuperää ja aiempaa käyttöä koskevat tiedot, resurssien käyttötiedot ja tietoja toiminnoista, joita tiedosto on suorittanut järjestelmässä.

File Insight -ikkuna sisältää erilaisia tietoja Tietoturvahistorian kohteesta. Tiedot on luokiteltu File Insight -ikkunan välilehdille.

Lisätietoja voi tarkastella välilehden valitsemalla. File Insight -ikkunassa on tiedostoa koskevia tietoja seuraavilla välilehdillä:

Tiedot

Tässä näkyvät luotettavuutta, yhteisökäyttöä sekä tiedoston julkaisuajankohtaa ja vakautta koskevat tiedot.

Tiedoston vakausluokitukset saattavat vaihdella käyttöjärjestelmän mukaan.

Voit tarkastella tietoja, jotka koskevat esimerkiksi allekirjoitusta ja tiedoston luontipäivämäärää. Tästä voidaan myös päätellä, onko tiedosto käynnistystiedosto ja milloin sitä viimeksi käytettiin.

Alkuperä

Tarjoaa tietoja tiedoston alkuperästä.

Jos tiedosto on ladattu internetistä, näet tiedostonimen ja sen, mistä URL-osoitteesta tiedosto on peräisin. Tiedoston historiatiedot ovat käytettävissä vain, jos latasit tai loit tiedostot Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen.

Jos tiedoston historiatiedot eivät ole saatavilla, Norton 360 Online poistaa tämän Alkuperä -rivin käytöstä.

Toiminto

Saat tietoja tiedoston tietokoneella suorittamista epäilyttävistä toiminnoista. Lisäksi saat tietoja prosessin resurssien käytöstä ja prosessin vaikutuksesta tietokoneen yleiseen suorittimen käyttöön.

Tietoturvariskien vakavuusasteen ja tyypin mukaan Norton 360 Online saattaa näyttää yhden tai useita seuraavista File Insight -ikkunan vaihtoehdoista:

Etsi

Voit etsiä tiedoston tietokoneelta.

Tämä valinta on esillä ikkunan yläosassa.

Kopioi leikepöydälle

Voit kopioida tietoja File Insight -ikkunasta leikepöydälle.

Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Valinnat

Näkyviin tulee Uhka havaittu -ikkuna, jossa voit tarkastella lisätietoja ja suorittaa toimia.

Lisätietoja

Pääset verkko-opastussivulle, josta saat lisätietoja tiedostosta.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Tietoja Tietoturvahistoria - Lisätiedot -ikkunasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36662584_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/10/2011