Uuden version automaattinen lataaminen

Uuden version automaattinen lataaminen -toiminto lataa automaattisesti uusimman Norton 360 Online -version. Voit päivittää tuotteen uusimpaan versioon ilman erillistä lisämaksua, jos tuotteen tila on aktiivinen.

Kun Uuden version automaattinen lataaminen -toiminto on käytössä ja päivitys on saatavilla, Norton 360 Online lataa automaattisesti päivityksen. Tietokone on yhdistettävä internetiin. Päivityksen saatavuus vaihtelee tuotteen, version ja kokoonpanon mukaan.

Jos et halua tuotteen päivittämistä koskevia ilmoituksia, tämän toiminnon voi poistaa käytöstä. Voit käyttää myös ilmoituksessa olevaa Älä näytä tätä viestiä enää -toimintoa. Symantec suosittelee, että asennat tuotteen uusimman version, sillä se saattaa sisältää uusia ominaisuuksia, joiden avulla suojaat tietokoneen entistä tehokkaammin tietoturvauhilta.

Jotkin Norton 360 Online -versiot eivät välttämättä sisällä tuotepäivityksiä.

Tietoja hallinta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36662098_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/10/2011