Käynnistyksenaikainen suojaus

Käynnistyksenaikainen suojaus takaa entistä paremman turvan, sillä se suorittaa kaikki tietokoneen suojaamiseen tarvittavat komponentit heti, kun tietokone käynnistetään.

Kun asetukseksi valitaan normaali tai aggressiivinen, kaikki tarvittavat ohjaimet ja laajennukset alkavat toimia heti, kun tietokone käynnistetään. Ohjain on ohjelma, joka sisältää laitteen tunnistamiseen ja hallintaan tarvittavaa tietoa. Laajennus on ohjelmaan tai palveluun lisättävä osa, joka tuo siihen lisää toimintoja. Tämä toiminto takaa korkean tietoturvatason tietokoneen käynnistyshetkestä lähtien.

Kun toiminto on poissa käytöstä, valitut ohjaimet ja laajennukset alkavat toimia viiveellä.

Jos tietokone käynnistetään uudelleen LiveUpdate-päivityksen tai tuotepäivityksen jälkeen, ohjaimet ja laajennukset toimivat tavalliseen tapaan. Seuraavan uudelleenkäynnistyksen jälkeen ohjaimet ja laajennukset toimivat tavalliseen tapaan kuitenkin vasta määritetyn viiveen kuluttua.

Voit käyttää seuraavia käynnistyksenaikaisen suojaustoiminnon asetuksia:

Aggressiivinen

Voit asettaa Norton 360 Online -ohjelman suojaamaan tietokonetta mahdollisimman tehokkaasti käynnistyshetkellä.

Tietokone suojataan käynnistyksen aikana täydellisesti, sillä Auto-Protect alkaa toimia heti käynnistyshetkellä.

Normaali

Tietokoneen suojausta parannetaan käynnistyshetkellä suorituskyvyn kärsimättä.

Kun asetukseksi valitaan normaali, ohjaimet ja laajennukset alkavat toimia tietokoneen käynnistyessä ennen niille määritettyä viivettä.

Ei käytössä

Käynnistyksenaikainen suojaus -toiminto poistetaan käytöstä.

Kun Käynnistyksenaikainen suojaus -toiminto poistetaan käytöstä, tietokoneen suojaustaso laskee.

Tämä asetus on oletusarvoisesti valittuna.

Tietoja käynnistyksenaikaisesta suojauksesta

Käynnistyksenaikaisen suojauksen määrittäminen