Älykkäiden määritysten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

Älykkäät määritykset ovat virusmääritysten alijoukko, joka sisältää uusimpien tietoturvauhkien tärkeimmät virusmääritykset.

Koska älykkäiden määritysten sarja on kooltaan pienempi kuin täysi sarja, latausaika, asennusaika, uudelleen käynnistämiseen kuluva aika ja muistin kulutus voidaan minimoida. Se vie myös vähemmän kiintolevytilaa kuin täysi virusmäärityssarja. Älykkäitä määrityksiä käytettäessä tietokone siis toimii nopeammin.

Norton 360 Online tarkistaa älykkäiden määritysten asetukset kunkin LiveUpdate-päivityksen aikana. Jos toiminto on käytössä, älykkäät määritykset ladataan ja asennetaan. Jos toiminto on poissa käytöstä, kaikki virusmääritykset ladataan ja asennetaan.

Älykkäiden määritysten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

4. Valitse Älykkäät määritykset -riviltä yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Poista Älykkäät määritykset -toiminto käytöstä siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

• Ota Älykkäät määritykset -toiminto käyttöön siirtämällä Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

5. Valitse Asetukset -ikkunasta Käytä.

6. Valitse Sulje.

Tietoja älykkäistä määrityksistä

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36662090_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011