Tietoja älykkäistä määrityksistä

Norton 360 Online lataa ja asentaa virusmäärityksiä säännöllisesti, jotta tietokonetta voidaan suojata uusimmilta tietoturvauhilta. Jotta lataaminen ja asentaminen sujuisi joutuisasti, Norton 360 Online luokittelee virusmääritykset kahteen ryhmään.

Virusmääritykset luokitellaan seuraaviin kahteen ryhmään:

Täysi sarja

Sisältää kunkin uhan kaikki virusmääritykset, jotka Symantec tuntee.

Ydinsarja

Sisältää Symantecin tunnistamien uusimpien tietoturvauhkien virusmääritykset.

Täyteen sarjaan sisältyvä ydinsarja on noin 30 prosenttia pienempi kuin täysi sarja. Ydinsarjaa käytettäessä lataaminen, asentaminen ja järjestelmän käynnistäminen sujuvat nopeasti. Se vie myös vähemmän kiintolevytilaa kuin täysi virusmäärityssarja. Ydinsarjaa käytettäessä tietokone siis toimii nopeammin.

Ydinsarjan virusmäärityksiä kutsutaan älykkäiksi määrityksiksi. Norton 360 Online -ohjelman Älykkäät määritykset -toimintoa käyttämällä LiveUpdate-päivityksiin voi valita virusmääritysten ydinsarjan tai täyden sarjan. Vaihtoehto on käytettävissä Virustentorjunta -asetusikkunan Tarkistukset ja riskit -välilehdessä.

Automaattisen tai manuaalisen LiveUpdate-päivityksen aikana Norton 360 Online tarkistaa, onko Älykkäät määritykset -toiminto käytössä vai ei. Haluttu virusmäärityssarja ladataan ja asennetaan asetusten perusteella. Oletusarvoisesti Älykkäät määritykset -toiminto on käytössä, joten ydinsarjan virusmääritykset ladataan ja asennetaan.

Älykkäiden määritysten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

Päivitysten etsiminen manuaalisesti

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36661888_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011