Norton-valikko

Norton -valikolla voit käyttää erilaisia Suojaus tietojen kalastelulta-, Identity Safe- ja Norton Safe Web -toimintoja. Kun Norton 360 Online asennetaan, se lisää automaattisesti Norton-työkalurivin Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimiin.

Norton 360 Online tukee Google Chrome versiota 10.0 tai uudempaa versiota.

Norton -valikko sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Raportoi sivusto

Voit lähettää Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon uusimman arvion Symantecille.

Pienennä työkalurivi

Voit pienentää Norton-työkalurivin.

Kun lisäät valintamerkin tähän kohtaan, Identity Safe katoaa ja jäljelle jää vain Identity Safe -osoitin.

Pienennä työkalurivi -valinta näkyy ainoastaan Internet Explorer -selaimessa.

Asetukset

Voit avata Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunan, jossa voit muokata Identity Safen asetuksia.

Community Buzz

Voit tarkastella käyttäjäyhteisön antamaa palautetta niistä sivustoista, joilla vierailet.

Saat lisätietoja Web-sivustoista napsauttamalla Community Buzz -kuvaketta. Norton Safe Web arvioi sivustot ja laatii niistä tarkat raportit. Voit lisäksi lukea käyttäjäarvioita ja lähettää omat arviosi Web-sivustoista.

Jos sinulla ei ole yhtään sivustoa auki, voit napsauttaa Community Buzz -kuvaketta ja piipahtaa Norton Safe Web -sivustolla. Voit antaa minkä tahansa Web-sivun osoitteen ja katsella sivua koskevia suojaustietoja, Nortonin arvioita ja käyttäjäyhteisön arvioita.

Community Buzz on käytettävissä vain Windowsin englanninkielisissä versioissa.

Siirry Norton Safe Web -sivustoon

Antaa sinun avata Norton Safe Web -sivuston http://www.safeweb.norton.com.

Ota Norton Safe Web käyttöön / Poista Norton Safe Web käytöstä

Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä Norton Safe Web -ominaisuuden, jonka avulla selaaminen on turvallista.

Seuraavassa Norton Safe Webin ainutlaatuisia ominaisuuksia:

• Näyttää löydettyjen sivustojen turvallisuusluokituksen kuvakkeet hakusivulla

• Näyttää sivuston turvallisuusluokituksen kuvakkeet, kun olet Web-sivulla

Käynnistä opetusohjelma

Saat lisätietoja Identity Safesta verkko-opetusohjelman avulla.

Ohje

Voit käyttää Norton -valikko-ohjesivua.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Identity Safen asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Identity Safen valikon käyttö

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36661864_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011