Identity Safen valikon käyttö

Norton-työkalurivillä olevasta Identity Safe -valikosta voit katsoa ja hallita kirjautumistietoja, henkilötietokortteja ja tallennettuja muistiinpanoja.

Voit lisäksi käyttää Asetukset -ikkunan Identiteetin suojaus -välilehteä Identity Safe -valikosta.

Lisäksi:

• Siirry mille tahansa internetsivustolle, jonka kirjautumistiedot on tallennettu.

• Anna palautetta Identity Safen käytöstä.

• Vie Identity Safe -tiedot.

• Tuo Identity Safe -tiedot varmuuskopioidusta profiilista tai siirrettävästä profiilista.

Kun käytät jonkin verkkosivun kirjautumissivua Identity Safea määrittämättä, Norton-työkaluriville ilmestyy valikkorivi. Voit käyttää valikkoriviltä löytyvää Asennus -toimintoa Identity Safen määrittämiseen.

Identity Safen valikossa voit tarkastella tallennettuja kirjautumisia jopa tuotteen vanhenemisen jälkeen. Tällä valinnalla voit täyttää automaattisesti tallennetun kirjautumisen kirjautumistiedot. Suojaus tietojen kalastelulta on otettu pois käytöstä, kun tuote on vanhentunut, joten automaattista tietojen täyttämistä ei suositella. Lisäksi voit myös nähdä Identiteetin suojauksen asetukset -ikkunan. Et kuitenkaan voi tarkastella, käyttää tai määrittää kaikkia identiteetin suojauksen asetuksia, kun Norton 360 Online on vanhentunut.

Kirjautumisten käyttö Identity Safe -valikosta

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Valitse Norton-työkalurivin Identity Safe -valikosta jokin seuraavista:

Yhdistä siirrettävät tiedot (asema:\)

Voit yhdistää tai poistaa Identity Safe -tiedot aiemman Norton 360 Online -version siirrettävästä profiilista.

Tämä toiminto näkyy Identity Safe -valikossa vain, jos tietokoneeseen on yhdistetty ulkoinen asema, joka sisältää siirrettävän profiilin.

Lopeta tämän sivun ohitus

Voit valita tämän vaihtoehdon, jos haluat täyttää nykyisen internetsivun tietoja automaattisesti.

Tämä vaihtoehto tulee näkyviin Identity Safe -valikossa vain, jos valitset Ohita tämä sivu -vaihtoehdon Asetukset -kohdassa.

Viimeksi käytetyt kirjautumistiedot

Voit tarkastella tietokoneelta äskettäin käytettyjä kirjautumistietoja.

Näet vain viisi viimeisintä kirjautumista.

Kaikki kirjautumiset

Voit tarkastella kaikkia Identity Safeen tallennettuja kirjautumistietoja.

Valinnat

Voit tarkastella Identity Safen lukuisia toimintoja.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Kirjautumisten muokkaaminen

Voit avata Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunan.

• Henkilötietokorttien muokkaaminen

Voit avata Henkilötietokorttien muokkaaminen -ikkunan.

• Muistiinpanojen muokkaaminen

Voit avata Muistiinpanojen muokkaaminen -ikkunan.

• Asetukset

Voit avata Identiteetin suojaus -kohdan Asetukset -ikkunasta.

• Vieminen

Voit avata Identity Safe -tietojen vieminen -ikkunan.

• Tuominen

Voit avata Identity Safe -tietojen tuominen -ikkunan.

• Ohita tämä sivu

Voit valita tämän vaihtoehdon, jos et halua täyttää nykyisen verkkosivun kirjautumistietoja automaattisesti.

Ilmoita ongelmasta

Voit avata Norton-palautesivuston.

Voit antaa palautetta Identity Safen käytöstä. Lisäksi voit ilmoittaa Identity Safessa ilmenneistä ongelmista. Voit valita ongelman luettelosta tai kuvailla sitä omin sanoin.

Täytä kirjautumiskentät

Voit katsella kirjautumistietoja, jotka olet tallentanut kyseiselle sivustolle.

Henkilötietokortilla täyttäminen

Antaa käyttää korttia, kun olet verkkosivulla, jolla on kaavakkeita. Tämä valinta näyttää tallennetut kortit, joista voit valita sen, jota haluat käyttää kaavakkeen täyttämiseen.

Tämä vaihtoehto on näkyvissä ainoastaan, kun olet lomakkeita sisältävällä verkkosivustolla.

Kirjautuminen Identity Safe -ohjelmaan / Uloskirjautuminen Identity Safe -ohjelmasta

Voit kirjautua ulos Identity Safe -ohjelmasta tai kirjautua sisään Identity Safe -ohjelmaan.

Kirjaudu ulos Identity Safesta, kun olet poissa tietokoneelta. Näin varmistat, että Identity Safe -tiedot ovat turvassa.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Identity Safen asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v36661844_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011