Säännöt

Säännöt -ikkunassa näkyy luettelo ennalta määritellyistä palomuurisäännöistä.

Voit mukauttaa luettelossa näkyviä palomuurisääntöjä. Voit myös lisätä uuden säännön. Uusi sääntö näkyy oletusarvoisesti luettelon lopussa.

Säännöt näkyvät luettelossa tärkeysjärjestyksessä. Sääntö ohittaa aina sitä alempana luettelossa olevan säännön. Voit muuttaa sääntöjen järjestystä luettelossa.

Tämän toimenpiteen tekemistä suositellaan vain edistyneille käyttäjille tai aloitteleville käyttäjille teknisen tuen ohjauksessa.

Säännön voi myös poistaa käytöstä poistamalla valintamerkin sen vieressä olevasta ruudusta.

Jokaisen sääntökuvauksen vieressä oleva kuvake kertoo kyseisen säännön ominaisuuksista.

Voit luoda ja mukauttaa sääntöjä seuraavien asetusten avulla:

Lisää

Voit lisätä palomuurisäännön.

Muokkaa/Näytä

Voit muokata tai näyttää olemassa olevan palomuurisäännön asetuksia.

Et voi mukauttaa kaikkia oletussääntöjä. Säännöt ovat palomuurin toiminnan kannalta olennaisia.

Poista

Voit poistaa palomuurisäännön.

Et voi poistaa joitain oletussääntöjä. Säännöt ovat palomuurin toiminnan kannalta olennaisia.

Siirrä ylös/siirrä alas

Voit muuttaa palomuurisäännön tärkeysjärjestystä luettelossa.

Tietoja palomuurin yleisasetuksista

Tietoja verkkoliikennesäännöistä

Verkkoliikennesääntöjen ja ohjelmasääntöjen lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v3089228_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011