Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

Voit palauttaa varmuuskopioidut tiedostot optiselle levylle Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautuksen avulla. Automaattista palautustoimintoa käyttämällä varmuuskopiot voi palauttaa myös tietokoneelle, jolla ei ole Norton 360 Online -ohjelmaa.

Varmuuskopioidut tiedostot voi palauttaa niiden alkuperäiseen tai johonkin muuhun sijaintiin. Norton 360 Online -pääikkunan voi avata myös Siirrettävä palautus -ikkunan Käynnistä Norton 360 Online -toiminnolla. Jotta Norton 360 Online voidaan käynnistää, tietokoneella tulee olla asennettuna Norton 360 Online -ohjelmiston versio 3.0 .

Norton 360 Online -ohjelman automaattisen palautustoiminnon käyttäminen

1. Aseta varmuuskopiot sisältävä levy tietokoneen levyasemaan.

2. Käynnistä automaattinen palautus napsauttamalla Palautus -kuvaketta.

Jos Windows AutoPlay -toiminto ei ole käytössä, avaa se optinen levy, jolla varmuuskopio sijaitsee ja käynnistä automaattinen palautus napsauttamalla Palautus -kuvaketta.

3. Napsauta Siirrettävä palautus -ikkunasta Valitse palautettavat tiedostot.

4. Valitse vasemmanpuoleisesta osiosta, Luokka -kohdasta tiedostoluokka, johon kuuluvia tiedostoja haluat palauttaa.

5. Valitse oikeasta ruudusta tiedostot, jotka haluat palauttaa.

Jos haluat palauttaa kaikki tiedostot, valitse vasemman ruudun Luokka -kohdasta Kaikki tiedostotyypit ja lisää sen jälkeen valintamerkki otsikkoon Varmuuskopioinnin kohde -kohdan lähelle.

6. Valitse Palautuskohteeksi jokin seuraavista:

• Alkuperäinen sijainti

Valitse tämä kohta, jos haluat palauttaa tiedostot niiden alkuperäiseen sijaintiin.

• Mukautettu sijainti

Valitse tämä kohta, jos haluat palauttaa tiedostot uuteen sijaintiin. Automaattinen palautus palauttaa valitut tiedostot oletusarvoisesti C:\Restored Files\. -sijaintiin.

7. Valitse Palautuskohde valittu.

8. Seuraamalla näyttöön tulevia ohjeita voit suorittaa tiedostojen palauttamisen loppuun.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman automaattisesta palautuksesta

Optisen varmuuskopiointiaseman asentaminen

Palautettavien tiedostojen kohteen valitseminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v29695660_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011