Henkilötietokortti

Identity Safe sallii luodun kortin muokkaamisen tai kopioimisen. Salasanalla suojattu kortti täytyy kuitenkin avata ennen kuin sitä voidaa muokata tai kopioida.

Kortin muokkaamisessa ja kopioinnissa voi käyttää seuraavia luokkia:

Yleinen

Voit kirjoittaa tietoja, kuten kortin nimi, nimi, sukupuoli ja syntymäaika. Voit myös asettaa salasanan ja näin antaa lisäsuojauksen kortillesi.

Kun luot kortin, kortin alue asetetaan käyttäjän oletusalueelle. Jos käytät Web-sivustoa joltain muulta kuin oletusalueelta ja käytät korttia kyseisen sivuston lomakkeessa, kentät eivät välttämättä täyty oikein. Esimerkki: kortissasi on oletuksena Yhdysvaltojen alue, mutta olet Ranskan Web-sivulla. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää Ranskaa kortin alueena, kun täytät Web-sivun lomakkeen.

Yhteystiedot

Voit antaa yhteystietosi tällä välilehdellä. Yhteystiedot ovat sellaisia tietoja, kuten sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero.

Luottokortti

Voit antaa luottokorttitietosi tällä välilehdellä. Voit antaa tavallisia luottokortin tietoja, kuten korttityypin, vanhenemistiedot ja kortin numeron. Et voi antaa pidempää kuin 16 numeroa sisältävää luottokortin numeroa.

Turvallisuussyistä Identity Safe ei näytä luottokorttinumeroa kokonaisuudessaan. Vain neljä viimeistä numeroa näytetään.

Tietoja korttien muokkaamisesta

Korttien muokkaaminen, poistaminen ja kopioiminen