Hallitse Varmuuskopiosarjoja - Varmuuskopiosarjaan kuuluvat tiedostot

Tässä ikkunassa voi esikatsella kaikkia varmuuskopiosarjaan sisällytettyjä tiedostoja. Tässä ikkunassa näkyvät kaikki varmuuskopiosarjaan sisällytetyt tiedostot. Voit tarkastella tiedostojen yhteiskokoa ja määrää. Norton 360 Online näyttää kunkin tiedoston sijainnin ja koon sekä muita tietoja.

Haku -toiminnolla voit etsiä varmuuskopiosarjaan sisällytettyjä tiedostoja. Voit etsiä tiedostoja kirjoittamalla tiedostonimen, osan tiedostonimestä tai tiedostotunnisteen. Lisäksi voit etsiä tiedostoja käyttämällä yleismerkkejä, kuten tähtimerkkejä (*).

Napsauttamalla eri luokkia Tulosten suodatusperuste -osassa voit tarkastella varmuuskopiosarjan kyseisen luokan tiedostoja.

Valitsemansa kohteen voi poistaa varmuuskopiosarjasta napsauttamalla ikkunan alareunassa olevaa Poista valitut -vaihtoehtoa.

Tämän ikkunan taulukossa näkyvät kaikki varmuuskopiosarjaan sisällytetyt tiedostot ja seuraavat tiedot:

Varmuuskopioinnin kohde

Näyttää kaikki tiedostoluokkaan kuuluvat tiedostot, jotka kuuluvat valitsemaasi varmuuskopiosarjaan.

Näet myös tiedoston sijainnin ja tyypin.

Koko

Näyttää kaikkien niiden tiedostoluokkaan kuuluvien tiedostojen koon, jotka kuuluvat valitsemaasi varmuuskopiosarjaan.

Jos jonkin tiedoston kansiopolku ei näy kokonaan, siirrä hiiren osoitin kohteen päälle nähdäksesi koko tiedostopolun.

Tiedostojen ja kansioiden lisääminen varmuuskopiosarjaan

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.