Varmuuskopiointi

Säännöllinen varmuuskopiointi on yksi tärkeimmistä tavoista suojata tietokoneella olevia tärkeitä tiedostoja. Jos menetät tietosi, Norton 360 Online antaa sinun palauttaa ne myöhemmin. Jos esimerkiksi poistat vahingossa tärkeän tiedoston tai tietokoneeseen tulee laitevika, joka tuhoaa joitakin tiedostoja. Tässä tapauksessa voit palauttaa menetetyt tiedostot varmuuskopioista.

Varmuuskopiointiasetukset tarjoavat eri tavan varmuuskopioida ja tarvittaessa palauttaa tiedostoja säännöllisesti.

Valitse Varmuuskopiointi. Näkyviin tulevat seuraavat asetukset:

Varmuuskopioinnin hallinta

Voit määrittää mitä, minne ja milloin varmuuskopioidaan.

Määritä-toimintoa käyttämällä voit valita varmuuskopioinnin lähteen, kohteen ja aikataulun.

Varmuuskopiointitilan peittokuvat

Voit tarkastella tiedoston varmuuskopiointitilaa lisäämällä tiedoston kuvakkeeseen tilan peittokuvan.

Tilan peittokuvia ovat seuraavat:

• Vihreä kuvake, jossa on valintamerkki

Ilmaisee, että tiedosto on varmuuskopioitu

Kuvake vaihtuu siniseksi kuvakkeeksi, jossa on nuolia, jos tiedostoa muutetaan.

• Sininen kuvake, jossa on nuolia

Ilmaisee, että tiedostoa ei ole varmuuskopioitu

Kuvake vaihtuu vihreäksi, kun Norton 360 Online varmuuskopioi tiedoston automaattisesti tietokoneen ollessa käyttämättömänä.

• Harmaa kuvake, jossa on vinoviiva

Ilmaisee, että tiedosto on ohitettu varmuuskopioinnissa

Kun tiedosto ohitetaan missä tahansa varmuuskopiosarjassa, Norton 360 Online ilmoittaa sen varmuuskopiointitilaksi Pois käytöstä.

Norton-varmuuskopiointiasema

Voit tarkastella Windowsin Resurssienhallinnassa luetteloa varmuuskopiointikohteista, joihin tiedostosi varmuuskopioidaan.

Voit myös lisätä varmuuskopiosarjaan tiedostoja tai poistaa niitä. Tämän lisäksi voit palauttaa tiedoston Norton-varmuuskopiointiasemassa olevasta varmuuskopiosarjasta haluamaasi sijaintiin.

Sisältövalikko

Voit lisätä tiedoston tai kansion varmuuskopiosarjaan tai jättää sen pois pikavalikossa, joka avautuu, kun napsautat hiiren kakkospainiketta.

Toiminnon saa käyttöön, kun Hallinnoi varmuuskopiosarjoja -ikkunan varmuuskopiointiasetukset on määritetty. Valikossa luetellaan kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiosarjat, mikä helpottaa varmuuskopiointia.

Ominaisuuksia käsittelevä sivu

Voit tarkastella kunkin varmuuskopioon sisällytetyn varmuuskopiosarjan varmuuskopioinnin tilaa Ominaisuudet-sivun Varmuuskopiointi -välilehdellä.

Näkyviin tulevat kaikki käytettävissä olevat varmuuskopiosarjat ja niiden viimeisimmän varmuuskopioinnin ajankohta. Siinä näkyy myös kuvakkeen peittokuva, joka ilmaisee, onko tiedosto sisällytetty tiettyyn varmuuskopiosarjaan vai jätetty pois siitä.

Uuden varmuuskopiosarjan luominen

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Tiedostojen varmuuskopiointi

Tietoja Norton-varmuuskopiointiasemasta

Tietoja Nortonin varmuuskopioinnista ja palautuksesta

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v29131275_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/09/2011