Oma verkko

Kotiverkko koostuu tyypillisesti tietokoneista ja muista laitteista, jotka jakavat verkkoyhteyden. Verkon tietoturvakartta ja Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila auttavat verkon tarkastelussa ja hallinnassa.

Verkon tietoturvakartta -ikkunan saa näkyviin valitsemalla Verkon tietoturvakartta -riviltä Määritä. Verkon tietoturvakartta -ikkunassa näkyy sen verkon laitteita esittävä kaavio, johon tietokoneesi on liitetty. Voit katsoa kaikkien laitteiden tiedot ennen etävalvonnan asettamista.

Luottamisen hallinta -toiminnolla voi hallita verkkoon manuaalisesti lisättyjen laitteiden luottamustasoa. Luottamisen hallinta on erityinen verkko, joka luetteloi kaikki laitteet, jotka lisätään manuaalisesti verkon tietoturvakarttaan. Luettelointi ei ole riippuvainen laitteiden yhteystilasta.

Voit poistaa kaikki laitteet, jotka ovat jo käytettävissä Verkon tietoturvakartassa. Jos haluat poistaa kaikki laitteet, valitse Verkon tietoturvakartta -ikkunan Verkkokartta -riviltä Tyhjennä. Voit puhdistaa Verkon tietoturvakartan myös silloin, jos haluat luoda uuden laiteluettelon. Voit esimerkiksi tyhjentää kaikki edellisessä verkossa olleet laitteet, ennen kuin muodostat yhteyden uuteen verkkoon. Sinun on poistettava etävalvonta käytöstä ja suljettava Verkon tietoturvakartta -ikkuna, ennen kuin tyhjennät Verkon tietoturvakartan.

Voit muokata sen tietoliikenneportin numeroa, jota Norton-tuotteet käyttävät tietoliikenteeseen toistensa kanssa verkon välityksellä. Jos haluat muokata tietoliikenneporttia, kirjoita uusi tietoliikenneportin numero Verkon tietoturvakartta -ikkunan Tietoliikenneportti -ruutuun. Norton-tuotteet käyttävät oletuksena tietoliikenneporttia numero 31077. Jos vaihdat Norton-tuotteen tietoliikenneportin numeroa, sinun täytyy vaihtaa se jokaisessa tietokoneessa, joka on yhteydessä kotiverkkoosi. Jos löydät muita tietokoneita, jotka käyttävät etävalvonnan asetusten määritystä, varmista lisäksi, että jokaisessa tietokoneessa käytetään samaa portin numeroa.

Jos et halua nähdä Verkon tietoturvakartan yleiskatsaus -ikkunaa, voit poistaa sen käytöstä. Jos haluat poistaa Verkon tietoturvakartan yleiskatsauksen käytöstä, siirrä Verkon tietoturvakartta -ikkunan Tervetuloruutu käynnistyksen aikana -rivillä Käytössä/Ei käytössä -kytkin Ei käytössä -kohtaan. Verkon tietoturvakartan yleiskatsaus -ikkunassa on lyhyt yhteenveto ominaisuuksista, kuten langattomasta tietoturvasta, etävalvonnasta, verkkokartasta ja luottamisen hallinnasta.

Voit määrittää Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -valinnan avulla käytäntöjä ja rajoittaa Norton 360 Online -ohjelman verkon käyttöä. Voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman käyttämän kaistanleveyden Määritä -valinnalla Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -rivillä.

Tietoja Oma verkko -asetuksista

Tietoja Verkon tietoturvakartasta

Laitteiden tarkastelu Verkon tietoturvakartalla

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v29131223_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 21/10/2011