Järjestelmän tietoturva-aukkoja koskevien tietojen tarkasteleminen

Norton 360 Online -ohjelman Luvattoman käytön esto -toiminto torjuu uhkia, jotka voivat käyttää hyväkseen ohjelmien ja käyttöjärjestelmän tietoturva-aukkoja. Norton 360 Online -ohjelmassa on myös uusi Tietoturva-aukkojen suojaus -toiminto, jota käyttämällä voi tarkastella suojaustoimintoja koskevia lisätietoja. Tietoturva-aukkojen suojaus tuo näkyviin tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien luettelon. Lisäksi Luvattoman käytön esto antaa tietoturva-aukkoja ja niihin kohdistuvien hyökkäyksien tunnistamista koskevia lisätietoja. Tietoturva-aukkojen suojausta käyttämällä voit tarkastella suojattujen tietoturva-aukkojen ja tietoturva-aukkoja sisältävien ohjelmien välisiä yhteyksiä.

Tietoja tietoturva-aukkojen suojauksesta

Tietoja luvattoman käytön estotoiminnosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v29130808_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011