Turvallinen verkon käyttö

Henkilötietovarkaat yrittävät usein saada käyttäjät luovuttamaan henkilökohtaisia tietoja huijaussivustojen avulla. Nämä sivustot saattavat muistuttaa ostossivustoja tai verkkopankkisivustoja. Norton 360 Online suojaa käyttäjän henkilöllisyyttä tarkistamalla avattujen sivustojen aitouden.

Suojaus tietojen kalastelulta ja Norton Safe Web Norton 360 Online -ohjelmassa tekevät verkon käytöstä ja verkkotapahtumien tekemisestä turvallista.

Kun Norton 360 Online asennetaan, Norton-työkalurivi lisätään Internet Explorer-, Chrome- ja Firefox-selaimiin. Norton 360 Online suojaa selaimia, kun otat käyttöön Turvallinen verkon käyttö -toimintoon kuuluvat vaihtoehdot.

Suojaus tietojen kalastelulta -toiminto ja Norton Safe Web ovat kaksi Turvallinen verkon käyttö -toimintoon kuuluvaa vaihtoehtoa. Oletuksena on, että ne ovat käytössä. Suojaus tietojen kalastelulta analysoi käyttämiesi sivustojen tietoturvatason ja näyttää analyysin tulokset Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa. Norton Safe Web tekee internetin käytöstä turvallisempaa näyttämällä sivuston luokituksen kuvakkeen jokaisen hakutuloksen vieressä.

Voit ottaa Suojaus tietojen kalastelulta - ja Norton Safe Web -toiminnon pois käytöstä Turvallinen verkon käyttö -valinnan Identiteetin suojaus -kohdasta Asetukset -ikkunassa. Jos poistat käytöstä pelkästään Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon, Norton 360 Online suojaa tietokonetta yhä verkkouhilta Norton Safe Webin toiminnoilla. Norton Safe Web tarkistaa avaamasi web-sivut ja näyttää Nortonin Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunan, vaikka suojaus tietojen kalastelulta ei olisikaan käytössä.

Kun poistat käytöstä sekä suojauksen tietojen kalastelulta että Norton Safe Webin, Norton 360 Online näyttää kaikkien sivustojen tilaksi Sivua ei ole analysoitu. Voit jatkaa selailua, mutta Norton 360 Online ei tarkista ovatko käyttämäsi web-sivut vilpillisiä.

Tietoja Turvallisesta verkon käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26540171_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/09/2011