Tietoja Turvallisesta verkon käytöstä

Turvallinen verkon käyttö sisältää Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot. Suojaus tietojen kalastelulta analysoi käyttämiesi sivustojen tietoturvatason ja näyttää analyysin tulokset Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa. Norton Safe Web tekee internetin käytöstä turvallisempaa näyttämällä sivuston luokituksen kuvakkeen jokaisen hakutuloksen vieressä.

Kun Norton 360 Online asennetaan, se lisää Norton-työkalurivin Internet Explorer-, Firefox- tai Chrome-verkkoselaimiin. Norton 360 Online suojaa selainta, kun Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot otetaan käyttöön Norton 360 Online -ohjelman Asetukset -ikkunan Turvallinen verkon käyttö -osiosta.

Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toimintoja tukevat ainoastaan Internet Explorer-, Firefox- ja Chrome-verkkoselaimet.

Kun Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot otetaan pois käytöstä, Identity Safe saattaa automaattisesti antaa vilpillisille verkkosivustoille luottamuksellista tietoa. Symantec suosittelee, että et selaa internetiä, kun Suojaus tietojen kalastelulta- ja Norton Safe Web -toiminnot eivät ole käytössä.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Tietoja Norton Safe Webistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26540160_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/08/2011