Havaittiin uhka

Havaittiin uhka -ikkuna ilmestyy näyttöön, kun teet jonkin seuraavista toimenpiteistä:

• Suorita tai asenna tuntematon tiedosto, kun Täysi Download Insight -raportti -asetus on Vain kokeilematon.

• Suorita tai asenna turvallinen tai tuntematon tiedosto tietokoneelle, kun Download Insight -palvelun täysi raportti -asetus on Aina.

• Suorita tai asenna epävakaa tiedosto tietokoneelle, kun Vakausongelmavaroitus -toiminto on käytössä.

Ikkuna esittää tietoja riskistä, kuten nimen ja URL-osoitteen lähteelle, josta tiedosto oli ladattu tietokoneelle. Voit myös tarkastella tietoja tiedoston luottamustasosta ja yhteisökäytöstä.

Havaittiin uhka -ikkunassa voit myös valita asianmukaisen tiedostolle suoritettavan toimenpiteen. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Poista tämä tiedosto

Voit poistaa tiedoston tietokoneelta.

Estä tätä ohjelmaa toimimasta

Voit palauttaa tiedoston tietokoneelle, mutta estää sen suorituksen.

Anna tämän ohjelman jatkaa

Voit asentaa suoritettavan ohjelman.

Näiden valintojen lisäksi Havaittiin uhka -ikkuna sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Lisätietoja

Voit tarkastella tärkeitä tiedostoa koskevia tietoja

Kun napsautat linkkiä, File Insight -ikkuna ilmestyy näytölle. Tästä ikkunasta näet esimerkiksi seuraavat tiedostoa koskevat tiedot: alkuperää koskevat tiedot ja sukujuuritiedot, aktiivisuus, luottamustaso ja yhteisökäyttö.

Lisätietoja

Pääset Symantecin web-sivulle, josta saat lisätietoja tiedostosta.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26448541_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 07/11/2011