Havaittiin uhka

Havaittiin uhka -ikkuna ilmestyy näyttöön, kun teet jonkin seuraavista toimenpiteistä:

• Suorita epäturvallinen tiedosto tai asenna se tietokoneelle, kun Download Insight -palvelun täysi raportti -asetukseksi on valittu Vain todistamattomat.

• Suorita epäturvallinen tiedosto tai asenna se tietokoneelle, kun Download Insight -palvelun täysi raportti -valinta on asetettu määritykselle Aina.

Ikkuna esittää tietoja riskistä, kuten nimen ja URL-osoitteen lähteelle, josta tiedosto oli ladattu tietokoneelle. Voit myös tarkastella tietoja tiedoston luottamustasosta ja yhteisökäytöstä.

Havaittiin uhka -ikkunassa voit myös valita asianmukaisen tiedostolle suoritettavan toimenpiteen. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Palauta tämä tiedosto

Palauttaa tietoturvariskiksi määritetyn tiedoston karanteenista tietokoneelle.

Poista tämä tiedosto historiasta

Poistaa tietoturvariskin sisältävän tiedoston tietoturvahistorian lokitiedostosta.

Lähetä Symantecille

Lähettää tietoturvariskin sisältävän tiedoston Symantecille

Joissakin tapauksissa, Norton 360 Online -ohjelma ei välttämättä määritä kohdetta tietoturvauhaksi, vaikka saatat epäillä, että kohde on saanut tartunnan. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää tätä valintaa kohteen lähettämiseen analysoitavaksi Symantecille.

Voit käyttää ikkunan yläosassa olevaa kuvaketta tietojen kopioimiseen tästä ikkunasta leikepöydälle. Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan. Saat lisätietoja tiedostosta Symantecin web-sivulta, jonne pääset Lisätietoja -linkistä. Tämä valinta on esillä ikkunan alaosassa.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Lataustietojen käytöstä poisto tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26448521_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011