Tietoturvariski havaittu

Löydettiin tietoturvariski -ikkuna sisältää valinnat, joilla voit valita toiminnon, jonka haluat suorittaa tunnistetulle tietoturvariskille.

Voit tarkastella tästä ikkunasta yleistä tietoa tunnistetusta tietoturvariskistä ja siitä, miten se voi vaikuttaa tietokoneen toimintaan.

Löydettiin tietoturvariski -ikkunassa on useita toimintoja, joita voidaan käyttää tietoturvariskin käsittelyyn. Toiminnot vaihtelevat riskityypin ja riskin vakavuuden mukaan. Voit valita toiminnoista riskiin nähden sopivimman.

Ikkunassa näkyviä toimintoja ovat muun muassa:

Palauta

Palauttaa tunnistetun tietoturvariskin karanteenista tietokoneelle.

Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan tunnistettujen virusuhkien kohdalla.

Poista historiasta

Poistaa tunnistetun tietoturvariskin tietoturvahistorian lokitiedostosta.

Poista tämä tiedosto (saattaa sulkea selaimen) (suositus)

Poistaa tietoturvariskin tietokoneesta.

Anna tämän ohjelman jatkaa

Käyttäjä voi suorittaa ja asentaa suoritettavan tiedoston.

Estä ja poista (suositus)

Estää epäilyttävän ohjelman toiminnan ja poistaa sen tietokoneelta.

Estä tämän ohjelman toiminta (suositus)

Estää ohjelman toiminnan, kun SONAR havaitsee ohjelman epänormaalin toiminnan.

Ohita tämä ohjelma

Ohittaa tämän tietoturvariskin tulevista tarkistuksista.

Norton 360 Online lisää tietoturvariskin asianmukaiseen ohitusten luetteloon.

Näiden toimintojen lisäksi voit tarkastella tietoturvariskejä koskevia lisätietoja napsauttamalla alareunassa näkyvää Lisätietoja -linkkiä. Lisätietoja -linkki on käytettävissä vain joidenkin tietoturvariskien yhteydessä. Kun Lisätietoja -linkkiä napsauttaa, Symantecin verkkosivusto avautuu. Sivustolla on tietoturvariskiä koskevaa hyödyllistä tietoa.

Voit myös käyttää ikkunan yläosassa olevaa kuvaketta tietojen kopioimiseen tästä ikkunasta leikepöydälle. Kun olet kopioinut sisällön leikepöydälle, voit avata asiakirjan, liittää tiedot ja tallentaa asiakirjan.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26448136_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011