Epäilty sähköpostimato

Epäilty sähköpostimato -ikkuna sisältää valinnat, joilla voit valita toiminnon, jonka haluat suorittaa epäillylle sähköpostimadolle.

Voit tarkastella tästä ikkunasta yleistä tietoa epäillystä sähköpostimadosta ja siitä, miten se voi vaikuttaa tietokoneen toimintaan.

Voit valita Epäilty sähköpostimato -ikkunasta tarvittavan suoritettavan toimenpiteen. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Palauta

Palauttaa sähköpostimadoksi epäillyn kohteen karanteenista tietokoneelle.

Tämä asetus on käytettävissä ainoastaan tunnistettujen virusuhkien kohdalla.

Poista historiasta

Poistaa karanteeniin asetetun sähköpostimadon Tietoturvahistoria-lokista.

Lähetä Symantecille

Lähettää tietoturvariskin Symantecille.

Joissakin tapauksissa, Norton 360 Online -ohjelma ei välttämättä määritä kohdetta sähköpostimadoksi, vaikka saatat epäillä, että kohde on saanut tartunnan. Tällaisissa tapauksissa voit käyttää tätä valintaa kohteen lähettämiseen analysoitavaksi Symantecille.

Lisäksi voit tarkastella tietoturvariskiä koskevia lisätietoja napsauttamalla alareunassa näkyvää Lisätietoja -linkkiä.

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26448133_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 16/02/2011