SONAR-suojaus

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen uhkia vastaan etsimällä ennakoivasti tuntemattomia tietoturvariskejä tietokoneesta. SONAR havaitsee uudet uhat sovellusten käyttäytymisen perusteella. SONAR havaitsee uhat nopeammin kuin perinteiset allekirjoitukseen perustuvat tietoturvauhkien havaitsemistekniikat. SONAR havaitsee haittakoodin ja suojaa tietokonetta siltä jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä.

SONAR estää ja poistaa automaattisesti korkean riskitason uhat. Norton 360 Online ilmoittaa käyttäjälle, kun korkean riskitason uhkia havaitaan ja poistetaan. SONAR on paras vaihtoehto matalan riskitason uhkien hallintaan.

SONAR-suojaus sisältää seuraavat toiminnot:

SONAR-lisätila

SONAR tarkistaa heuristisen tekniikan avulla epäilyttäviä tiedosto-ominaisuuksia, ja luokittelee tiedoston tartunnan saaneeksi. SONAR luokittelee uhat korkean riskitason uhiksi tai matalan riskitason uhiksi sen perusteella, mitä epäilyttäviä ominaisuuksia se löytää tiedostosta. Norton 360 Online poistaa kaikki korkean riskitason uhat automaattisesti. Norton 360 Online ilmoittaa sinulle matalan riskitason uhista, jotka SONAR havaitsee ensimmäistä kertaa. Voit sen jälkeen sallia tai estää epäilyttävät toimet. Kun sallit tapahtuman, Norton 360 Online tallentaa tapahtuman tiedot hyväksyttyjen tapahtumien luetteloon, jota kehittynyt heuristinen järjestelmä käyttää uhkien luokitteluun. Kun Norton 360 Online on sisällyttänyt tapahtumatiedot luetteloon, laajennettu heuristinen järjestelmä ohittaa kyseisen tapahtuman seuraavalla kerralla. Norton 360 Online ei ilmoita SONARin seuraavan kerran havaitessa tapahtuman.

SONARin lisätila sisältää seuraavat valinnat:

• Ei käytössä

Poistaa lisätilan käytöstä.

SONAR havaitsee ainoastaan korkean riskitason uhat ja poistaa ne. Se ohittaa matalan riskitason uhat.

• Automaattinen

SONAR tunnistaa korkean riskitason uhat ja matalan riskitason uhat.

Voit määrittää tuotteen Norton 360 Online ilmoittamaan, kun se havaitsee matalan riskitason uhkia. Tämä on suositeltu asetus.

• Aggressiivinen

SONAR havaitse korkean riskitason uhat ja jopa matalan riskitason uhat, jotka sisältävät muutamia epäilyttäviä ominaisuuksia.

SONAR poistaa kaikki korkean riskitason uhat ja ilmoittaa sinulla matalan riskitason uhista.

Tämä asetus on erittäin herkkä ja saattaa tehdä tulkintoja, joissa tarpeelliset tiedostot tunnistetaan uhiksi. Sen käyttöä suositellaan vain kokeneille käyttäjille.

Poista riskit automaattisesti

Vaihtoehto poistaa kaikki SONARin havaitsemat riskit. Norton 360 Online poistaa kaikki korkean riskitason uhat oletuksena. Voit kuitenkin määrittää Norton 360 Online -tuotteen poistamaan kaikki uhat automattisesti tai ilmoittamaan sinulle.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Aina

Poistaa kaikki SONARin havaitsemat uhat.

• Vain korkean riskitason uhat

Poistaa kaikki SONARin havaitsemat korkean riskitason uhat.

• Kysy

Ilmoittaa sinulle, kun SONAR havaitsee uhan.

Poista riskit, jos en ole koneella

Vaihtoehto poistaa automaattisesti uhat, jotka SONAR havaitsee, jos Norton 360 Online ei saa sinulta vastausta. Norton 360 Online poistaa kaikki korkean riskitason uhat oletuksena. Voit kuitenkin määrittää Norton 360 Online -tuotteen poistamaan kaikki uhat automattisesti tai ohittamaan ne.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Aina

Poistaa kaikki SONARin havaitsemat uhat.

• Vain korkean riskitason uhat

Poistaa kaikki SONARin havaitsemat korkean riskitason uhat.

• Ohita

Ei poista uhkaa. Norton 360 Online antaa sinun ryhtyä toimiin SONARin havaitsemien uhkien kanssa.

Näytä SONAR-eston ilmoitukset

Tästä voi ottaa SONAR-eston ilmoitukset käyttöön tai poistaa ne käytöstä. Norton 360 Online -ohjelmassa SONAR-eston ilmoitukset voi estää.

SONAR-eston ilmoituksiin voi määrittää seuraavat asetukset:

• Näytä kaikki

Norton 360 Online ilmoittaa, kun SONAR estää epäilyttävän ohjelman toiminnan.

• Kirjaa vain lokiin

Norton 360 Online ei näytä ilmoitusta, kun SONAR estää epäilyttävän ohjelman toiminnan. Norton 360 Online estää ilmoitukset ja kirjaa estettyä epäilyttävää ohjelman toimintaa koskevat tiedot Tietoturvahistoria -ikkunaan.

Tietoturvahistoria -ikkuna avataan napsauttamalla Norton 360 Online -ohjelman Tehtävät-ikkunan tietoturvahistorian tarkastelemisen vaihtoehtoa.

Tietoja SONAR-suojauksesta

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26386563_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/09/2011