Kirjautumisten tuominen

Identity Safessa voidaan tuoda Internet Explorerissa tallennetut kirjautumiset. Kun Identity Safe -varastot on määritetty, Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkuna tulee näkyviin.

Voit tuoda kirjautumiset tästä valintaikkunasta. Tuodut kirjautumiset näkyvät Norton-työkalurivin Identity Safe -valikossa sekä Kirjautumisten muokkaaminen -ikkunassa. Voit käyttää tuotuja kirjautumisia samalla tavalla, kun käytät luomiasi kirjautumisia.

Kirjautumisten tuominen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Identiteetti ja valitse sitten Hallitse identiteetin suojausta.

2. Valitse Identity Safe -kohdan Identity Safe -asetukset -riviltä Määritä.

3. Identity Safen asettaminen.

4. Valitse Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Jos haluat tuoda verkkoselaimeen tallennetut kirjautumistiedot, valitse kohta Tuo kirjautumistiedot Internet Explorerista.

• Jos et halua tuoda verkkoselaimeen tallennettuja kirjautumistietoja, poista valinta kohdasta Tuo kirjautumistiedot Internet Explorerista.

5. Napsauta Identity Safen määrittäminen onnistui -ikkunasta Valmis.

Tietoja Identity Safe -asetusten määrittämisestä

Paikallisen varaston luominen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v26298391_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/08/2011