Valmiiksi määritetty?

Valmiiksi määritetty? -valintaikkunan avulla voit käyttää Norton 360 Online -ohjelman vanhempaan versioon tallentamaasi Identity Safen profiilia ohjelman uusimmassa versiossa. Sanotaan esimerkiksi, että olet päivittänyt Norton 360 Online 3.0:n uusimpaan versioon ja haluat käyttää vanhaa Identity Safen profiilia. Voit nyt käyttää Valmiiksi määritetty? -valintaikkunaa vanhan profiilin tuomiseen päivitettyyn versioon.

Voit tuoda Identity Safen profiiliin kirjoittamalla Identity Safen salasanan Salasana -ruutuun. Salasanavihje -linkistä näet vinkin, jonka annoit, kun määritit Identity Safen asetukset. Jos et halua käyttää vanhaa profiiliasi, voit luoda uuden Identity Safen profiilin Ohita -valinnalla.

Tietoja Identity Safesta

Tietoja Identity Safe -asetusten määrittämisestä