Tietoturvavaatimus

Tietokone täytyy ehkä käynnistää uudelleen tietoturvariskien poistamiseksi. Jos Norton 360 Online kehottaa käynnistämään tietokoneen uudelleen, tallenna kaikki avoinna olevat tiedostot ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

Voit valita Tietoturvavaatimus -ikkunassa olevan pudotusvalikon avulla, haluatko käynnistää tietokoneen uudelleen nyt tai myöhemmin.

Miten virukset, vakoiluohjelmat ja muut tietoturvariskit havaitaan

Tarkistuksen aikana tunnistettuihin riskeihin reagoiminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25869368_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/03/2011