Tietoturvavaatimus

Tietokone on ehkä käynnistettävä uudelleen sen jälkeen, kun Norton 360 Online on poistanut tiedoston, jota lataat. Jos Norton 360 Online kehottaa käynnistämään tietokoneen uudelleen, tallenna kaikki avoinna olevat tiedostot ja käynnistä sitten tietokone uudelleen.

Voit valita Tietoturvavaatimus -ikkunassa olevan pudotusvalikon avulla, haluatko käynnistää tietokoneen uudelleen nyt tai myöhemmin.

Tietoja Download Insight -ohjelmasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25702566_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/11/2009