Norton Insight Network

Norton Insight Network -ikkunassa voi tarkastella niiden tiedostojen kokonaismäärää, joita analysoidaan miljoonien Norton Community Watch -käyttäjien jakaman tiedon perusteella. Norton 360 Online hakee Norton Community Watch -palvelusta uusia uhkia koskevaa tietoa käyttämällä Insight-suojausta. Insight-suojausta voidaan käyttää vain, jos tietokone on yhdistetty internetiin.

Norton Insight Network -ikkuna voidaan avata napsauttamalla Insight-suojaus -vaihtoehtoa, joka on käytettävissä Suorituskyky -ikkunassa.

Jos tietokone ei ole yhteydessä internetiin, Norton 360 Online kehottaa tarkistamaan internet-yhteyden, jotta uusimmat tiedot voidaan näyttää.

Ikkunassa näkyy tunnettujen turvallisten, tuntemattomien ja riskialttiiden tiedostojen lukumäärä.

Näet tästä ikkunasta myös tunnettujen, tuntemattomien ja riskialttiiden tiedostojen osuuden verrattuna kaikkiin Norton Communityn tiedostoihin.

Norton Insight Network -ikkuna sisältää seuraavat tiedot:

• Tiedostojen määrä

Näet yhteismäärän kaikista tiedostoista, jotka Symantec analysoi Norton-yhteisössä.

• Tila

Näyttää internet-yhteyden tilan.

Jos tietokone ei ole yhteydessä internetiin, Norton 360 Online näyttää tila-asetuksena offline-tilan ja kehottaa tarkistamaan internet-yhteyden. Voit päivittää internet-yhteyden napsauttamalla kuvaketta.

Tietoja Norton Community Watch -palvelusta

Tietoja tuotteesta System Insight

Insight-suojauksen käytöstä poisto ja käyttöönottaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25466853_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/11/2011