Palvelu

Norton 360 Online -tuote tulee aktivoida, jotta tietokonetta voidaan suojata tietoturvauhkilta ja riskeiltä.

Norton 360 Online tarkistaa tuotteen tilan Symantecin palvelimelta. Jos tilauksen tilan tarkistaminen tuottaa ongelmia, varmista, että tietokone on yhdistetty internetiin. Jos tilan tarkistaminen tuottaa edelleen vaikeuksia, tarkista palomuurin tai lapsilukituksen asetukset, sillä ne saattavat estää yhteyden muodostamisen. Kun olet tarkistanut asetukset, voit käyttää Yritä uudelleen -valintaa.

Jos palvelu on päättynyt tai päättymässä, palvelun tilaus on uudistettava. Jos tilausta ei uudisteta, kaikki tuotteen tietoturvaominaisuudet poistetaan käytöstä.

Suojauksen pitämisestä päivitettynä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v25422500_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2011